Ruimtes

Boardroom

De boardroom bevindt zich op de tweede verdieping van het huis, is modern ingericht en uitermate geschikt als vergaderruimte. Deze kamer geeft aan de ene kant uitzicht over de klassieke stijltuin en aan de andere kant over de stad. Geïntegreerd in de ruimte vind je een groot projectiescherm. Daarnaast bevinden zich op dezelfde verdieping twee break-out ruimtes.
Foto impressie

Salons

De salons op de bel-etage geven uitzicht op de omringende tuinen. De grote salon heeft een haard die afkomstig is uit de burgemeesterswoning. Het plafond is gedecoreerd met het vroegste rococo stucwerk in Nederland. De salons bieden zowel een voornaam als sfeervol verblijf voor bijeenkomsten die bijzonder mogen heten. Menig vergadering en prive diner zijn georganiseerd in deze ruimtes.
Foto impressie

Tuinkamer

De tuinkamer op de bel-etage is in de 18e eeuw aangebouwd en ziet via drie ramen rondom uit over de stijltuin. Een unieke en inspirerende ruimte voor een besloten vergadering of diner. De tuinkamer wordt ook gebruikt als break-out ruimte.
Foto impressie

Koetshuis

Het koetshuis lijkt nog het meest op een sfeervolle boerenstal middenin de stad. De mogelijkheden zijn hier talrijk. Met een mobiele bar kun je zowel binnen- als buiten terecht. Het te overdekken terras naast het koetshuis hoort exclusief bij de ruimte.
Foto impressie