Zakelijk

Huize Frankendael staat open voor zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 300 personen. De 18e eeuwse salons en 19e eeuwse kamers in het huis vormen een statige plek voor een besloten diner, training, netwerk event of vergadering. Ook het koetshuis vormt een inspirerende setting voor workshops en heidagen. Met mooi weer zorgt onze stijltuin voor een ontspannen omgeving tijdens pauzes en break-out sessies.

Maatwerk

Huize Frankendael levert graag maatwerk. Daarom luisteren we graag naar je wensen en zorgt ons team ervoor dat je je thuis voelt. Alle vertrekken op Huize Frankendael zijn voorzien van gratis wifi. Beamers, schermen en flip-overs kunnen in overleg voor je klaar gezet worden. Mail naar info@huizefrankendael.nl voor meer informatie.

Slow Food Gastronomie

Restaurant Merkelbach serveert in elke ruimte ontbijt, lunch, borrel of diner op topniveau en met inachtneming van de Slow Food filosofie van de keuken.

Inspiratie

In Huize Frankendael bieden we inspirerende programma’s in samenwerking met AimAtArt om nieuwe inzichten te realiseren en innovatie en creativiteit te stimuleren. Je hebt bijvoorbeeld behoefte aan een inspiratie boost tijdens uw bijeenkomst, of je wilt het thema van je meeting vanuit een ander perspectief bekijken. Er is van alles mogelijk. Deze programma’s worden samengesteld rondom je specifieke vraag of business case. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@huizefrankendael.nl.

Kunst

De klassieke ruimtes zijn door de Frankendael Foundation ingericht met actuele kunst. Met plezier geeft de Frankendael Foundation professionele rondleidingen of workshops op locatie tijdens of na je bijeenkomst. Kijk hier voor meer informatie over de huidige tentoonstelling en mogelijkheden voor rondleidingen.