Nu

Wil je zelf een tentoonstelling organiseren, mail dan naar info@huizefrankendael.nl

Meer >

Eerder

3 november 2018

Kom aanstaande zaterdag naar Museumnacht Amsterdam 2018! Het  volledige programma in Huize Frankendael:

Meer >

De Frankendael Foundation was onderdeel van Public Art Amsterdam. Tussen juni en september 2018 bundelden 11 toonaangevende Amsterdamse kunstinstellingen hun krachten om de rijkdom van de publieke ruimte van Amsterdam te tonen, tijdens de manifestatie ‘Pay Attention Please!’

Meer >

18 oktober 2018
20.00u-22.00u
RSVP via link

Op donderdagavond 18 oktober vindt de Young Collectors Salon in Huize Frankendael plaats, in het kader van de tentoonstelling ‘The Image of a Private Collection’. In deze salon staat de reis die het kunstwerk aflegt centraal: Van het atelier van de kunstenaar naar de galerie naar de verzamelaar en uiteindelijk naar bruikleen in een tentoonstelling. Aan de hand van werken uit de tentoonstelling vertellen verzamelaars, kunstenaars en galeriehouders over het kunstwerk en hun rol in de kunstwereld….

Meer >

Alle eerdere tentoonstellingen >

Kunst in Huize Frankendael

Bezoek & Contact

Adres

Huize Frankendael
Middenweg 72
1097 BS Amsterdam
020-423 39 30

Bekijk de locatie op Google Maps

Openingstijden 

Bezichtigen huis elke laatste zondag van de maand, vooraf graag reserveren!

De Foundation & Geschiedenis

Huize Frankendael is de enige overgebleven 17e eeuwse buitenplaats van Amsterdam. Tegenwoordig is in Huize Frankendael te zien dat hedendaagse kunst en het 17e eeuwse rijksmonument een inspirerende en spannende combinatie vormen.

Lees meer over de geschiedenis van Huize Frankendael

Ook het rechter koetshuis, waar het Restaurant Merkelbach is gevestigd, is onderdeel van het Huis en de tentoonstellingsruimte. Voor de openingstijden van het restaurant klik je hier. In Huize Frankendael is geen lift aanwezig, dus sommige ruimtes zijn enkel met de trap te bereiken. Wegens privé partijen kunnen sommige ruimtes bezet zijn. Informeer graag van tevoren of de ruimtes beschikbaar zijn. Dit kun je doen door te bellen naar 020-4233930 of mailen naar info@huizefrankendael.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!Bekijk eerdere nieuwsbrieven >