Young Collectors Salon

Op donderdagavond 18 oktober vindt de Young Collectors Salon in Huize Frankendael plaats, in het kader van de tentoonstelling ‘The Image of a Private Collection’. In deze salon staat de reis die het kunstwerk aflegt centraal: Van het atelier van de kunstenaar naar de galerie naar de verzamelaar en uiteindelijk naar bruikleen in een tentoonstelling. Aan de hand van werken uit de tentoonstelling vertellen verzamelaars, kunstenaars en galeriehouders over het kunstwerk en hun rol in de kunstwereld

Sprekers zijn o.a. verzamelaars Milica Antic en Emma van der Minne, kunstenaars Awoiska van der Molen en Misha de Ridder en directeur van de Frankendael Foundation Suzanne Sanders. De avond wordt gepresenteerd door Nienke van der Wal (Young Collectors Circle).

Image: Awoiska van der Molen, collectie Milica Antic.

DEELNEMEN
Deze salon is toegankelijk voor geïnteresseerden en leden van de Young Collectors Circle. Aanmeldingen gaan via de site www.youngcollectorscircle.nl of via info@youngcollectorscircle.nl.

TENTOONSTELLING
Deze salon is onderdeel van de tentoonstelling The Image of a Private Collection: Fotografie verzameld door leden van Young Collectors Circle, georganiseerd door Young Collectors Circle en de Frankendael Foundation, Amsterdam. De tentoonstelling is gecureerd door Julia Mulli├ę en is van 23 september tot en met 2 december 2018 te bezoeken bij Huize Frankendael. Voor meer informatie: Exhibition Opening: The Image of a Private Collection.