Trouwen bij Huize Frankendael

Huize Frankendael is een officiële trouwlocatie. Het is een unieke buitenplaats met park en stijltuinen gelegen in Amsterdam. 

Je gehele huwelijksdag kan bij ons plaatsvinden. De ceremonie met aansluitende receptie kan in onze 18e-eeuwse salons en tuin plaatsvinden, vervolgens kan het diner met aansluitend feest georganiseerd worden in ons rustieke koetshuis. Bij mooi weer serveren wij het diner ook buiten in onze tuin. 

Het is niet mogelijk het huis enkel voor Bruidsfotografie te reserveren. Uiteraard ben je vrij om op je trouwdag bij ons bruidsfoto’s in en rond het huis te maken.

Klik hier voor een foto impressie van trouwen bij Huize Frankendael.

Slow Food Gastronomie

De catering voor je huwelijksdag wordt verzorgd door ons restaurant Merkelbach. De filosofie van de keuken sluit aan bij het statige historische buiten. Authentieke smaak en de Slow Food filosofie staan daarbij centraal. 

Persoonlijk contact

Wij maken offertes op maat. Om die reden nodigen wij je graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek lichten wij de mogelijkheden verder toe. Wij denken met plezier mee aan de samenstelling van jullie trouwdag!

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen op via info@huizefrankendael.nl of per telefoon via 020 – 423 39 30. 

Fotografie huwelijk

Het is bij Huize Frankendael niet mogelijk om trouwfoto’s te maken in het geval je huwelijk niet bij ons plaatsvindt.