Feestelijk

Unieke locatie

Huize Frankendael is als laatste buitenplaats van Amsterdam één van de top tien monumenten van de stad. Niet alleen de geschiedenis spreekt tot de verbeelding, vandaag de dag kun je hier je verjaardag vieren, een diner organiseren of trouwen. Alle salons, kamers en vertrekken in het hele huis staan voor je open!

Bij Huize Frankendael kunt je feestvieren met 10 tot 300 personen.

Private dining

Onze kamers bieden een unieke achtergrond voor een privé diner, verzorgd door de keuken van Restaurant Merkelbach. Zowel een sit-down dinner als een walking dinner vallen onder de mogelijkheden.

Feesten en borrels

Voor verjaardagen of promotiefeesten kan je zowel in onze salons als in het koetshuis terecht. In het koetshuis organiseren wij uitgebreide borrels of feesten met een DJ. Geniet zorgeloos van je onvergetelijke momenten in één van onze ruimtes.

Trouwen

Huize Frankendael is een officiële trouwlocatie. Bruiloften kunnen van begint tot eind bij ons in huis gevierd worden.  Ons team neemt graag alle zorgen uit handen. De combinatie tussen binnen en buiten maakt deze locatie tot een unieke plek in Amsterdam. Hier vind je meer informatie over trouwen bij Huize Frankendael.

Slow Food Gastronomie

Borrel en diner voor je feest wordt op topniveau verzorgd door Restaurant Merkelbach met inachtneming van de Slow Food filosofie van de keuken.

Duizend-en-één mogelijkheden

Een opera in de tuin, een diner voor 300 gasten voor het huis of een Hollandse Nieuwe Haringpartij? De mogelijkheden zijn talrijk op Huize Frankendael. Wij omarmen ieder idee, hoe ludiek ook.

Persoonlijk

Ieder feest is persoonlijk. Daarom nemen wij graag je wensen, onder het genot van een kop koffie, persoonlijk met je door. Mail naar info@huizefrankendael.nl voor een afspraak.