Verwacht

Op zondag 22 april  opent de tentoonstelling wild care, tame neglect, waarme de laatste fase van dit bijzondere tweejarige samenwerkingsproject tussen de Frankendael Foundation en kunstenaar Edward Clydesdale Thomson wordt afgetrapt.

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening van 15.30 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.00) Meer informatie? Kijk op www.wildcaretameneglect.nl

Meer >

Eerder

November – januari 2013

Meer >

Oktober – november 2012

Meer >

Alle eerdere tentoonstellingen >

Iedere zondag

Rondleiding

Huize Frankendael is iedere zondag tussen 12.00u en 17.00u geopend voor publiek.

Iedere zondag is er een gids aanwezig namens de Frankendael Foundation die u graag rondleidt en meer vertelt over de geschiedenis van het huis, en de lopende tentoonstelling.

De rondleiding is altijd gratis toegankelijk en start iedere zondag om 12.00u. Restaurant Merkelbach is geopend voor een aansluitende lunch of borrel.

Mail naar info@huizefrankendael.nl voor meer info of het boeken van een privérondleiding.

Kunst in Huize Frankendael

Bezoek & Contact

Adres

Huize Frankendael
Middenweg 72
1097 BS Amsterdam
020-423 39 30

Bekijk de locatie op Google Maps

Openingstijden 

Zondag, 12:00h – 17:00h (gratis), en op afspraak. .

Ook het rechter koetshuis, waar het Restaurant Merkelbach is gevestigd, is onderdeel van het Huis en de tentoonstellingsruimte. Voor de openingstijden van het restaurant klik je hier. In Huize Frankendael is geen lift aanwezig, dus sommige ruimtes zijn enkel met de trap te bereiken. Wegens privé partijen kunnen sommige ruimtes bezet zijn. Informeer graag van tevoren of de ruimtes beschikbaar zijn. Dit kun je doen door te bellen naar 020-4233930 of mailen naar info@huizefrankendael.nl.

De Foundation & Geschiedenis

Huize Frankendael is de enige overgebleven 17e eeuwse buitenplaats van Amsterdam. Tegenwoordig is in Huize Frankendael te zien dat hedendaagse kunst en het 17e eeuwse rijksmonument een inspirerende en spannende combinatie vormen.

Lees meer over de geschiedenis van Huize Frankendael

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!Bekijk eerdere nieuwsbrieven >