Agenda

Altijd wat te doen

Bekijk onze social media of de kunstagenda voor het programma van de komende tijd. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

Facebook

Iedere zondag

Rondleiding

Iedere zondag om 12h een rondleiding door het huis met informatie over kunst en geschiedenis.

Mail naar … voor meer info

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!Bekijk eerdere nieuwsbrieven >

Nu

22 april – 29 juli 2018

De tentoonstelling wild care, tame neglect, vormt de laatste fase van dit bijzondere tweejarige samenwerkingsproject tussen de Frankendael Foundation en kunstenaar Edward Clydesdale Thomson.

 

Meer >

De Frankendael Foundation is onderdeel van Public Art Amsterdam. Tussen juni en september 2018 bundelen 11 toonaangevende Amsterdamse kunstinstellingen hun krachten in om de rijkdom van de publieke ruimte van Amsterdam te tonen, tijdens de manifestatie ‘Pay Attention Please!’

Meer >

Verwacht

23 september – 2 december 2018

Feestelijke publieksopening
23 september 2018, 15.30 uur
Entree: gratis

Op 23 september 2018 presenteren De Frankendael Foundation en Young Collectors Circle de tentoonstelling ‘The Image of a Private Collection,’ gecureerd door kunsthistoricus Julia Mullié. De geselecteerde fotografiewerken zijn afkomstig uit de collecties van leden van Young Collectors Circle en gaan een dialoog aan met de rijke geschiedenis van Huize Frankendael. De tentoonstelling en het uitgebreide publieksprogramma bieden zowel een unieke kijk op zowel het gebouw als op het fenomeen ‘verzamelen’.

 

Meer >

Eerder

De collectie van Aernoud Bourdrez

24 september – 21 december 2017

Aernoud Bourdrez is advocaat, gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten en de kunst van het onderhandelen. Hij rekent vele kunstenaars en fotografen tot zijn cliënten en verzamelt hedendaagse kunst en fotografie.

 

Meer >

Alle eerdere tentoonstellingen >